Køb af Off plan projekt

Køb af Off plan projekter i Spanien kan købes igennem Spain-property.com der har et rigt udvalg af Off plan projekter i det sydlige Spanien. Off plan sælges i Spanien, oftest som en formidabel investering. Off plan købes i Spanien til endog meget rimelige priser. Off plan projekter sælges i Spanien væsentlig billigere end et færdigt byggeri.

Hvorfor købe Off Plan

Køb af Off plan projekt- så klik her >>

Køb af Off plan projekt i Spanien sker i vid udstrækning som investering. Off plan projekt købes i Spanien af professionelle investorer, men også mindre private investorer har fået øjnene op for idéen med Off plan projekt i Spanien. 

Hvad betyder 'Off plan' ?

At købe "Off Plan" betyder, at man reserverer og køber en eller flere boliger i et byggeprojekt før eller under opførsel, oftest før byggeriet er påbegyndt. I visse tilfælde kan man reservere før den endelige byggetilladelse (Licencia de obra) er udstedt. For at befordre et hurtigt salg, fastsættes priserne på dette tidlige stadie ekstremt lavt, i forhold til markeds- og slutpriserne. Det er dog også naturligt, at priserne bør være væsentlig lavere, idet køber som hovedregel kun har et prospekt med indretningsplan og situationsplan som rettesnor for, hvordan byggeriet vil se ud. På et mere fremskredet stadie vil man ofte kunne se et prøvehus eller en prøvelejlighed. 

Hvorfor købe 'Off Plan' ?

En væsentlig grund til, at et 'Off Plan' køb kan være så god en investering er, at man normalt lægger max. 20% - 25% af købsprisen som et depositum, og oftest ikke mere indtil byggeriet står færdigmeldt. Herefter overtages et spansk hypotek lån med 20 års løbetid og PT. 3,6% i rente. Købet kan også finansieres i en dansk bank eller kreditforening hvor der kan ydes lån op til 80% af vurderingen og med en løbetid på op til 30 år. Renteudgifterne er i begge tilfælde fradragsberettigede på den danske selvangivelse. 
For eksempel: 
Købspris: 100.000 € (Januar 2006) 
Betalt depositum (20%): 20.000 € (Januar 2006) 
Lad os forestille, at du sælger i Januar 2008, netop før endelig færdiggørelse og, at du sælger for 130.000 € (som endog er lavere end de stigninger der er registreret de sidste par år). Din fortjeneste er således 30.000 € (med fradrag af evt. mæglersalær og evt. skat). Det vil sige, at man med god vilje kan kalde det en 100% fortjeneste i forhold til det der er investeret. Mange danskere har benyttet sig af de gunstige tider, har optaget et fordelagtigt lån i deres danske bolig, investeret det beskedne 20% depositum i en eller flere af boligerne i 'Off Plan' projekter, og har således opnået en stor gevinst. Nykredit har kontor i Spanien og tilbyder finansiering af bolig på Solkysten, Costa del Sol og Costa Tropical (Granada). Indtil videre finansierer Nykredit dog kun boliger til en afstand af ca. 15 km. inde i landet. 

Sparbank Vest, der også har filial i Spanien, har finansieringsløsninger uanset hvor du ønsker dit feriehus i Spanien, og her får du en solid og gennemskuelig dansk løsning til fordelagtige priser. De har en bred vifte af finansieringsmuligheder og kan skrue en løsning sammen, der passer præcis til dine ønsker og behov. 

Hvad er risikoen ved at købe 'Off Plan'?

Teoretisk er der ingen risiko. Der vil næsten altid være en bank der yder en bankgaranti for tilbagebetalingen af depositum såfremt byggeriet af den ene eller den anden grund ikke gennemføres. Hvis ikke der foreligger en gyldig bankgaranti fra bygherre, skal man under ingen omstændigheder overføre pengene til dennes bank. I tvivlstilfælde kan man deponere pengene i egen bank og fremsende et deponeringsbevis til bygherren eller dennes bank. På de projekter vi udbyder, udstedes der altid en forudgående bankgaranti fra bygherrens bank. Bygherrerne har alle afsluttet mange store projekter som er solgt og som til enhver tid kan besigtiges. 

Uanset vil det altid være en god idé, at have sin egen advokat med på råd. De penge vil være godt givet ud og er din sikkerhed for at alt går rigtigt til. Der findes flere danske advokater i Spanien som er eksperter på området. Herunder er to meget brugte advokater hvor al jura og korrespondance foregår på dansk. 
Advokatfimaet, León & Christiansen
Javier García León, Abogado,
c/España 1, Edif. Buendia 2-B, 
29640 Fuengirola 
Telf. +34 952 198606 - fax +34 951 311188 Dansk Tlf.: +45 4692 7786 

Advokat Mona Davidsen
C/de los Alcotanes 62, Urb. Carib Playa, 
29600 Marbella 
Telefon +34 952 838 314, Fax. +34 952 838 247, Mobil: +34 629 492 506 

Hvordan er er det muligt med så stor en fortjeneste? 

Følgende faktorer befordrer de store stigninger under projektets gennemførsel: 
1) Lavere priser end markedspriserne ved projektets start. Naturligvis er det i bygherrens interessere, at sælge mest muligt inden projektet er fremskredent, blandt andet derfor sættes priserne yderst konkurrencedygtige. 
2) De bedste boliger sælges altid først. Normalt når et projekt udbydes er de bedste boliger solgt først, f.eks. penthouse lejlighederne, hjørnelejlighederne, stueplans lejlighederne med have, enderækkehusene og naturligvis boligerne med den bedste udsigt til hav, bjerge og grønne områder. 
3) Prøvebolig/byggeriets påbegyndelse. Så snart byggeriet bliver synligt og byggeområdet tager form, og- eller der opføres prøveboliger på området, så sættes priserne væsentlig op på grund af den stigende efterspørgslen. 
4) Flere solgte boliger. I den fase hvor bygherren kan se at boligerne sælges med en vis hast, vil priserne blive reguleret succesivt, og boligerne bliver mere og mere værd; Som regel til stor glæde for dem der allerede har købt. 
5) Byggeriets afslutning. Når bebyggelsen er færdig vil du være ejer af en splinterny og lækker bolig, hvad enten det er et hus eller en lejlighed, som regel med smuk anlagt haveanlæg og swimmingpool. Dem der nu køber får et færdigt produkt, men de betaler som bekendt væsentlig mere end dig der stolede på en situationsplan, nogle brochere eller en flot fremstilling på en hjemmeside. Ovenfor nævnte grunde forklarer lidt om hvorfor der kan være så store gevinster ved at investere på det tidlige tidspunkt af projektet. Det er ikke unormalt at boligerne på denne måde handles flere gange inden byggeriet tager sin afslutning. En af de væsentlige årsager til, at det er populært blandt investorerne er, at hvis man sælger inden færdigmelding af byggeriet betales der ikke skat af fortjenesten. Vi håber at dette har belyst lidt af hemmelighederne bag 'Off Plan' investering og hvorfor det er blevet så populært blandt store og små investorer.

Hvorfor købe Off Plan - så klik her >>

 

Tilbage

Hvorfor købe Off Plan


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com