Landejendomme i Almunecar

En Landejendom i Almunecar købes nemt igennem Spain-property.com der har et rigt udvalg af Landejendomme til salg i Almunecar. Køb af Landejendom i Almunecar er en sikker investering, netop det område i Granada ved det smukke kystområde Costa Tropical, og det naturskønne indland med Sierra Nevada som smuk baggrund.

Landejendom i Almunecar - så klik her >>

Landejendomme i Almunecar

Landejendomme i Almunecar købes i vid udstrækning som ferieboliger af danskere. Men Landejendomme i Almunecar sælges oftere til danskere der længe har drømt om at at bosætte sig i Spanien og de har så valgt Almunecar fordi det er en charmerende og levende med by. En Landejendom i Almunecar kan købes, hvad enten det er en luksus Landejendom med swimmingpool, masser af jord til og udsigt over Middelhavet, eller blot en beskedent Landejendom med den rigtige beliggenhed. Landejendomme i Almunecar spænder typisk fra det vilde luksus til en Landejendom der trænger til en kærlig hånd. Køb af en Landejendom i Almunecar kan finansieres i Spanien op til 80% af husets salgspris.
Den smukke, maleriske gamle by Almunecar ligger i en dal, i læ af Sierra Nevada og på kanten af en særdeles frugtbar slette, helt ud til kysten.
Almunecar centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Almunecar kan siges at være "hovedstaden" i dette område, bestående af selve Almunecar, La Herradura og Punta de la Mona.
Klimatisk er området i Costa Tropical det eneste i Europa med et næsten tropisk og meget mildt klima, omgivet af Middelhavet og bjergene, med Sierra Nevada i Horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra nevada, er dette område ét af de tre steder i hele verden, hvor det er muligt at stå på ski om formiddagen og ligge på stranden om eftermiddagen.

Landejendom i Almunecar - så klik her >>

Flere billeder fra Almunecar - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Almunecar
Lejligheder i Almunecar
Fincaer i Almunecar
Boliger i Almunecar
Ejendomme i Almunecar
Landboliger i Almunecar
Landejendomme i Almunecar
Landhuse i Almunecar
Rækkehuse i Almunecar
Grunde i Almunecar
Byggegrunde i Almunecar
Jord i Almunecar
Land i Almunecar
Nybyggerier i Almunecar
Projekter i Almunecar
Byggeprojekter i Almunecar
Nyopførte boliger i Almunecar
Nye projekter i Almunecar
Ejendomme til erhverv i Almunecar
Erhvervsejendomme i Almunecar
Investeringsejendomme i Almunecar
Dansksproget advokat i Almunecar
Huse i Almunecar
Byhuse i Almunecar


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com