Ejendomme til erhverv i Almunecar

Ejendomme til erhverv i Almunecar købes nemt igennem Spain-property.com der har et rigt udvalg af Ejendomme til erhverv til salg i og omkring Almunecar. Køb af Ejendomme til erhverv i Almunecar er en sikker investering, netop i det område i Granada ved det smukke kystområde Costa Tropical, og det naturskønne bagland med Sierra Nevada som smuk baggrund.

Ejendom til erhverv i Almunecar - så klik her >>

Ejendom til erhverv i Almunecar

Ejendomme til erhverv i Almunecar købes i vid udstrækning som investering af danskere. Men Ejendomme til erhverv i Almunecar sælges oftere til danskere der ønsker at investere deres fremtidig i Spanien for på sigt at bosætte sig i Spanien og de har så valgt Almunecar fordi det er en charmerende og levende med by i en rivende udvikling. Ejendomme til erhverv i Almunecar kan købes, hvad enten det er indenfor resturantion, udlejning eller hoteldrift være værdifuld investering, uanset om det ligger i Almunecar eller i oplandet omkring Almuneca med Almuncar indenfor rækkevidde. Ejendomme til erhverv i Almunecar er typisk meget forespurgte på grund af udviklingen i og omkring Almunecar, men naturligvis alt afhængig af stand og vedligeholdelse af ejendommen.
Den smukke, maleriske gamle by Almunecar ligger i en dal, i læ af Sierra Nevada og på kanten af en særdeles frugtbar slette, helt ud til kysten.
Almunecar centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Almunecar kan siges at være "hovedstaden" i dette område, bestående af selve Almunecar, La Herradura og Punta de la Mona.
Klimatisk er området i Costa Tropical det eneste i Europa med et næsten tropisk og meget mildt klima, omgivet af Middelhavet og bjergene, med Sierra Nevada i Horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra nevada, er dette område ét af de tre steder i hele verden, hvor det er muligt at stå på ski om formiddagen og ligge på stranden om eftermiddagen.

Ejendom til erhvev i Almunecar - så klik her >>

 

Flere billeder fra Almunecar - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Almunecar
Lejligheder i Almunecar
Fincaer i Almunecar
Boliger i Almunecar
Ejendomme i Almunecar
Landboliger i Almunecar
Landejendomme i Almunecar
Landhuse i Almunecar
Rækkehuse i Almunecar
Grunde i Almunecar
Byggegrunde i Almunecar
Jord i Almunecar
Land i Almunecar
Nybyggerier i Almunecar
Projekter i Almunecar
Byggeprojekter i Almunecar
Nyopførte boliger i Almunecar
Nye projekter i Almunecar
Ejendomme til erhverv i Almunecar
Erhvervsejendomme i Almunecar
Investeringsejendomme i Almunecar
Dansksproget advokat i Almunecar
Huse i Almunecar
Byhuse i Almunecar


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com