Jord i Almunecar

Jord i Almunecar købes nemt igennem Spain-property.com der har et rigt udvalg af Jord til salg i Almunecar. Køb af Jord i Almunecar er en sikker investering, netop det område i Granada ved det smukke kystområde Costa Tropical, og det naturskønne indland med Sierra Nevada som smuk baggrund.

Jord i Almunecar - så klik her >>

Jord i Almunecar

Jord i Almunecar købes i vid udstrækning som investering af danskere. Men Jord i Almunecar sælges oftere til danskere der har planer om at opføre deres bolig for på sigt at bosætte sig i Spanien og de har så valgt Almunecar fordi det er en charmerende og levende med by. Jord i Almunecar kan købes, hvad enten det er en luksus Jord nær vandet med udsigt over Middelhavet, eller blot noget godt beliggende Jord med Almuncar indenfor rækkevidde. Jord i Almunecar spænder typisk fra 50.000 EURO op til 400.000 EURO, afhængig af beliggenhed og jordstørrelse.
Den smukke, maleriske gamle by Almunecar ligger i en dal, i læ af Sierra Nevada og på kanten af en særdeles frugtbar slette, helt ud til kysten.
Almunecar centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Almunecar kan siges at være "hovedstaden" i dette område, bestående af selve Almunecar, La Herradura og Punta de la Mona.
Klimatisk er området i Costa Tropical det eneste i Europa med et næsten tropisk og meget mildt klima, omgivet af Middelhavet og bjergene, med Sierra Nevada i Horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra nevada, er dette område ét af de tre steder i hele verden, hvor det er muligt at stå på ski om formiddagen og ligge på stranden om eftermiddagen.

Jord i Almunecar - så klik her >>

 

Flere billeder fra Almunecar - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Almunecar
Lejligheder i Almunecar
Fincaer i Almunecar
Boliger i Almunecar
Ejendomme i Almunecar
Landboliger i Almunecar
Landejendomme i Almunecar
Landhuse i Almunecar
Rækkehuse i Almunecar
Grunde i Almunecar
Byggegrunde i Almunecar
Jord i Almunecar
Land i Almunecar
Nybyggerier i Almunecar
Projekter i Almunecar
Byggeprojekter i Almunecar
Nyopførte boliger i Almunecar
Nye projekter i Almunecar
Ejendomme til erhverv i Almunecar
Erhvervsejendomme i Almunecar
Investeringsejendomme i Almunecar
Dansksproget advokat i Almunecar
Huse i Almunecar
Byhuse i Almunecar


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com