Byggeprojekter i Almunecar

Byggeprojekter i Almunecar er der ikke så mange af som i den øvrige del af Solkysten, bl.a. derfor er det en sikker vej til en god investering at erhverve sig en et projekt igennem Spain-property.com. Vi har via vore samarbejdspartnere et pænt udvalg af ny projekter i Almunecar og området omkring Almunecar. Spain Property kan også anvise projekter i den øvrige del af Granada.

Byggeprojekt i Almunecar - så klik her >>

Byggeprojekt i Almunecar

Nybyggede boliger i Almunecar købes i vid udstrækning som investering af danskere. Men Byggeprojekter i Almunecar sælges oftere til danskere der ønsker at investere i deres fremtidige bolig for på sigt at bosætte sig i Spanien og de har så valgt Almunecar fordi det er en charmerende og levende med by. Byggeprojekter i Almunecar kan købes, hvad enten det er luksus Byggeprojekter nær vandet med udsigt over Middelhavet, eller blot velbeliggende Byggeprojekter med Almuncar indenfor rækkevidde. Byggeprojekter i Almunecar er typisk af en meget høj kvalitet og koster som hovedregel ikke mere end hvis man vælger at købe boliger opført for år tilbage, men naturligvis alt afhængig af bolig stand og vedligeholdelse.
Den smukke, maleriske gamle by Almunecar ligger i en dal, i læ af Sierra Nevada og på kanten af en særdeles frugtbar slette, helt ud til kysten.
Almunecar centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Almunecar kan siges at være "hovedstaden" i dette område, bestående af selve Almunecar, La Herradura og Punta de la Mona.
Klimatisk er området i Costa Tropical det eneste i Europa med et næsten tropisk og meget mildt klima, omgivet af Middelhavet og bjergene, med Sierra Nevada i Horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra nevada, er dette område ét af de tre steder i hele verden, hvor det er muligt at stå på ski om formiddagen og ligge på stranden om eftermiddagen.

Byggeprojekt i Almunecar - så klik her >>

 

Flere billeder fra Almunecar - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Almunecar
Lejligheder i Almunecar
Fincaer i Almunecar
Boliger i Almunecar
Ejendomme i Almunecar
Landboliger i Almunecar
Landejendomme i Almunecar
Landhuse i Almunecar
Rækkehuse i Almunecar
Grunde i Almunecar
Byggegrunde i Almunecar
Jord i Almunecar
Land i Almunecar
Nybyggerier i Almunecar
Projekter i Almunecar
Byggeprojekter i Almunecar
Nyopførte boliger i Almunecar
Nye projekter i Almunecar
Ejendomme til erhverv i Almunecar
Erhvervsejendomme i Almunecar
Investeringsejendomme i Almunecar
Dansksproget advokat i Almunecar
Huse i Almunecar
Byhuse i Almunecar


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com