Grunde i Competa

En grund i Competa kan købes igennem Spain Property med hjemmesiden Spain-property.dk, og tilknyttede partnere Inland Property i Competa v/ Lisa og Steen Hastrup Stilling, der har det bedste udvalg af grunde til salg i Competa. Køb af grund Competa er en sikker investering i netop det område af Malaga provinsen midt i det smukke område Axarquia, omgivet af et af Europas største naturreservater. Competa og området i Axarquia er berømt for sin smukke natur med et rigt plante- og dyreliv samt for de flotte og klassiske grunde i de omkringliggende små eksotiske byer. Absolut et af de smukkeste områder i Spanien.

Grunde i Competa - så klik her >>

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>

Grunde i Competa området købes i vid udstrækning som ferieboliger af danskere. Men grundene i Competa sælges oftere til danskere der længe har drømt om at bosætte sig i Spanien og de har så valgt Competa fordi det er en af de smukkeste og levende bjergbyer i Malaga provinsen. Et grund i Competa kan købes med et planlagt byggeprojekt, hvad enten det er en stor velbeliggende grund beregnet til opførelse af en luksus villa med swimmingpool med udsøgt udsigt over Middelhavet og bjergene, eller blot en beskeden grund med en rimelig beliggenhed i- eller omkring Competa. Grunde i Competa området spænder typisk fra de helt dyre grunde på mange tusinde kvadratmeter til et mindre grund med en mindre god beliggenhed. Men det er en smagssag, nogen vil gerne ligge lidt afsides fra de dyre og eftertragtede kvarterer og områder. Køb af en grund i Competa kan finansieres i Spanien op til 50% af grundenes salgspris og med færdigt projekt op til ca. 80% af totalværdien opgjort efter vurdering af byggeomkostninger og salgsværdi.

Competa centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Competa kan siges at være "hovedstaden" i dette område af Malaga provinsen i Axarquia. Området omkring Cómpeta nyder godt af de mange bjergbække og naturlige kilder, som udspringer i bjergene.

Dit grund og dit nye drømme hus i Competa vil nyde godt af en beskyttet beliggenhed ved foden af Sierra Nevada, som sikrer området et behageligt klima året rundt. Det bjergrige område byder på vidunderlige vandreture, med et rigt plante- og dyreliv, sprudlende kilder og en pragtfuld og uspoleret natur, med formidabel udsigt til de sneklædte tinder af Sierra Nevada bjergene.

Klimatisk har området et mildt, tempereret og sundt klima, omgivet af bjerge og frugtbare dale med Sierra Nevada og Sierra Tejeda bjergene horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra Nevada, hvor det er muligt at dyrke al vintersport og 25 min. til de bedste badestrande, kan man ikke vælge et bedre sted at købe sig en grund og bygge sit hus.

Hvis man ønsker at bo et sted præget af en uforstyrret atmosfære, hvor bønderne hver morgen tager ud for at tage sig af deres vingårde og frugtplantager bør man vælge en byggegrund i Competa området.

Bjergbyen Competa er absolut en af de smukkeste byer i Axarquia regionen med de smukkest beliggende grunde i 636 meters højde over havet ved foden af Sierra Almijara bjergkæden. Byen, med højt og lavtliggende områder, ligger ca. 18 km. fra kysten - Algarrobo Costa - hvorfor den nemmeste vej er via Algarrobo og Sayalonga. Man kan også køre over Torrox fra kysten. Området i- og omkring Competa er meget frugtbart, og der dyrkes mange tropiske frugter, blandt andet dyrkes den velkendte vin ’Vino de Competa’ på de nærliggende vinmarker. Fra de højtliggende grunde har man den smukkeste udsigt over bjergene og Middelhavet

Malaga lufthavn ligger kun ca. 58 km. fra Competa hvorfor du kun har ca. 45 min. kørsel til din grund og dit kommende hus.

Grunde i Competa - så klik her >>

 

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Competa
Lejligheder i Competa
Huse i Competa
Grunde i Competa
Landhuse i Competa
Landsted i Competa
Finca i Competa
Ferieboliger i Competa
Boliger i Competa
Luksus boliger i Competa
Byhuse i Competa
Ejendomme i Competa


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com