Landsted i Competa

Et landsted i Competa købes nemt igennem Spain Property, der med hjemmesiden Spain-property.dk, og i samarbejde med Steen & Lisa Hastrup Stilling, indehaver af Competa firmaet Inland Property, har et pænt udvalg af landsteder til salg i Competa. Køb af et landsted Competa er en sikker investering i netop det område af Malaga provinsen midt i det smukke område Axarquia, omgivet af et af Europas største naturreservater. Competa og området i Axarquia er berømt for sin smukke natur med et rigt plante- og dyreliv samt for de charmerende og idylliske landsteder der ligger i landområderne omkring de små eksotiske hvide byer.

Landsted i Competa - så klik her >>

Landsted i Competa

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>

Landsteder i Competa området købes i vid udstrækning som ferieboliger af danskere. Men landstederne i Competa sælges oftere til danskere der længe har drømt om at bosætte sig i Spanien og de har netop valgt Competa i Axarquia området fordi der her findes de smukkeste hvide bjergbyer i hele Malaga provinsen. Et landsted i Competa og omegn kan købes, hvad enten det er et totalrenoveret luksus landsted med alt hvad hjertet begærer, swimmingpool, udsigtsterrasser, prydhaver, stort jordareal og udsigt over Middelhavet og bjergene, eller blot et beskedent landsted med et par tusinde kvadratmeter jord, med den rigtige beliggenhed tæt ved en af de charmerende hvid byer der omkranser Competa. Landsteder i Competa området spænder typisk fra det vilde luksus til et lille beskedent landsted der trænger til en kærlig hånd eller måske en totalrenovering. Køb af et landsted i Competa kan finansieres i Spanien til imellem 50 og 80% af landstedets salgspris.

Byen Competa er en gammel maurisk by med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Competa kan siges at være "hovedstaden" i dette område af Malaga provinsen i Axarquia. Området omkring Competa nyder godt af de mange bjergbække og naturlige kilder, som udspringer i bjergene, derfor er området så frugtbart.

Dit landsted i Competa vil nyde godt af en beskyttet beliggenhed ved foden af Sierra Nevada, som sikrer byen et behageligt klima året rundt. Det bjergrige område byder på vidunderlige vandreture, med et rigt plante- og dyreliv, sprudlende kilder og en pragtfuld og uspoleret natur, med formidabel udsigt til de sneklædte tinder af Sierra Nevada bjergene.

Klimatisk har området et mildt, tempereret og sundt klima, omgivet af bjerge og frugtbare dale med Sierra Nevada og Sierra Tejeda bjergene horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra Nevada, hvor det er muligt at dyrke al vintersport og 25 min. til de bedste badestrande, kan man ikke vælge et bedre sted at købe sig et landsted.

Hvis man ønsker at bosætte sig et sted præget af en uforstyrret atmosfære, hvor bønderne hver morgen tager ud for at tage sig af deres vingårde og frugtplantager bør man absolut vælge et landsted i Competa området.

Bjergbyen Competa er helt afgjort en af de smukkeste byer i Axarquia regionen, omgivet af de smukkest beliggende landsteder i op til 636 meters højde over havet ved foden af Sierra Almijara bjergkæden. Competa området, med højt og lavtliggende landsteder, ligger ca. 18 km. fra kysten - Algarrobo Costa - hvorfor den nemmeste vej er via Algarrobo og Sayalonga. Man kan også køre over Torrox fra kysten. Området i- og omkring Competa er som omtalt meget frugtbar, og der dyrkes mange tropiske frugter, blandt andet dyrkes den velkendte vin ’Vino de Competa’ på de nærliggende vinmarker. Fra de højtliggende landsteder og landområder har man den smukkeste udsigt over bjergene og Middelhavet i det fjerne.

Malaga lufthavn ligger kun ca. 58 km. fra Competa hvorfor du kun har ca. 45 min. kørsel til dit landsted i Competa efter at du er landet i Malaga.

Landsted i Competa - så klik her >>

 

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Competa
Lejligheder i Competa
Huse i Competa
Grunde i Competa
Landhuse i Competa
Landsted i Competa
Finca i Competa
Ferieboliger i Competa
Boliger i Competa
Luksus boliger i Competa
Byhuse i Competa
Ejendomme i Competa


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com