Ferieboliger i Competa

En feriebolig i Competa købes nemt igennem Spain-property.com og tilknyttede ejendomsmæglere, der har et rigt udvalg af ferieboliger til salg i Competa. Køb af feriebolig i Competa er en sikker investering i netop det område af Malaga provinsen midt i det smukke område Axarquia, omgivet af et af Europas største naturreservater. Competa og området i Axarquia er berømt for sin smukke natur med et rigt plante- og dyreliv samt for de flotte og klassiske ferieboliger i de omkringliggende små eksotiske byer. Absolut et af de smukkeste områder i Spanien.

Feriebolig i Competa - så klik her >>

Feriebolig i Competa

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>

Ferieboliger i Competa købes i vid udstrækning som ferieboliger af danskere. Men ferieboliger i Competa sælges oftere til danskere der længe har drømt om at bosætte sig i Spanien og de har valgt Competa fordi det helt sikkert er en af de smukkeste og levende bjergbyer i Malaga provinsen. En feriebolig i Competa kan købes, hvad enten det er luksus feriebolig med udsigtsterrasse og smuk udsigt over Middelhavet i det fjerne og de omkringliggende bjerge, eller blot en beskeden feriebolig med den rigtige beliggenhed i byen. Ferieboliger i Competa spænder typisk fra det vilde luksus til et feriebolig der trænger til en kærlig hånd. Køb af en feriebolig i Competa kan finansieres i Spanien op til 80% af ferieboligens salgspris.

Competa centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Competa kan siges at være "hovedstaden" i dette område af Malaga provinsen i Axarquia. Området omkring Cómpeta nyder godt af de mange bjergbække og naturlige kilder, som udspringer i bjergene.

Din feriebolig i Competa vil nyde godt af områdets beskyttende beliggenhed ved foden af Sierra Nevada, som sikrer Competa området et behageligt klima året rundt. Det bjergrige område byder på vidunderlige vandreture, med et rigt plante- og dyreliv, sprudlende kilder og en pragtfuld og uspoleret natur, med formidabel udsigt til de sneklædte tinder af Sierra Nevada bjergene.

Klimatisk har området et mildt, tempereret og sundt klima, omgivet af bjerge og frugtbare dale med Sierra Nevada og Sierra Tejeda bjergene horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra Nevada, hvor det er muligt at dyrke al vintersport og 25 min. til de bedste badestrande, kan man ikke vælge et bedre sted at købe sig en feriebolig.

Hvis man ønsker ferieboligen et sted præget af en uforstyrret atmosfære, hvor bønderne hver morgen tager ud for at tage sig af deres vingårde og frugtplantager bør man vælge en feriebolig i Competa området.

Bjergbyen Competa er absolut den smukkeste by i Axarquia regionen med de smukkeste ferieboliger beliggende i 636 meters højde over havet ved foden af Sierra Almijara bjergkæden. Byen, med højt og lavtliggende ferieboliger, ligger ca. 18 km. fra kysten - Algarrobo Costa - hvorfor den nemmeste vej er via Algarrobo og Sayalonga. Man kan også køre over Torrox fra kysten. Området i- og omkring Competa er meget frugtbart, og der dyrkes mange tropiske frugter, blandt andet dyrkes den velkendte vin ’Vino de Competa’ på de nærliggende vinmarker. Fra de højtliggende ferieboliger har man den smukkeste udsigt over bjergene og Middelhavet

Malaga lufthavn ligger kun ca. 58 km. fra Competa, hvorfor du kun har ca. 45 min. kørsel til din feriebolig i Competa efter at du er landet i Malaga internationale lufthavn.

Feriebolig i Competa - så klik her >>

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Competa
Lejligheder i Competa
Huse i Competa
Grunde i Competa
Landhuse i Competa
Landsted i Competa
Finca i Competa
Ferieboliger i Competa
Boliger i Competa
Luksus boliger i Competa
Byhuse i Competa
Ejendomme i Competa


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com