Luksus boliger i Competa

En luksus bolig i Competa købes nemt igennem Spain Property, der med hjemmesiden Spain-property.dk, og i samarbejde med Steen & Lisa Hastrup Stilling, indehaver af Competa firmaet Inland Property, har et rigt udvalg af luksus boliger til salg i Competa området og omkring de øvrige charmerende hvide byer i Axarquia regionen. Køb af luksus bolig i Competa er en sikker investering i netop det område af Malaga provinsen hvor man er midt i det smukke område Axarquia med et af Europas største naturreservater. Competa og området i Axarquia er berømt for sin smukke natur med et rigt plante- og dyreliv samt de flotte luksus boliger der er skudt op omkring de små eksotiske hvide bjergbyer.

Luksus boliger i Competa - så klik her >>

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>

Luksus boliger i Competa købes i vid udstrækning som ferie luksus boliger til danskere der længe har drømt om at bosætte sig i Spanien og derfor har valgt netop byen Competa, fordi det helt sikkert er en af de smukkeste og levende bjergbyer i Malaga provinsen. På linket nedenfor kommer du ind på mondæne boliger der koster fra 550.000 EURO. Det er typisk en større luksus bolig hvor der er stor swimmingpool, udsigtsterrasser, prydhave og smuk udsigt over Middelhavet og de omkringliggende bjerge, eller det kan være det helt vilde luksus med en bolig hvor der er plads til to familier, tjenestefolk eller andet godtfolk. Køb af en luksus bolig i Competa kan som regel finansieres i Spanien op til 80% af boligens salgspris. Blandt andet er Sparbank Vest og Nykredit meget aktive i dette område af Spanien og giver begge yderst favorable finansieringer.

Competa centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Competa kan siges at være "hovedstaden" i dette område af Malaga provinsen i Axarquia. Området omkring Cómpeta nyder godt af de mange bjergbække og naturlige kilder, som udspringer i bjergene.

Din luksus bolig i Competa vil nyde godt af områdets beskyttende beliggenhed ved foden af Sierra Nevada, som sikrer Competa området et behageligt klima året rundt. Det bjergrige område byder på vidunderlige vandreture, med et rigt plante- og dyreliv, sprudlende kilder og en pragtfuld og uspoleret natur, med formidabel udsigt til de sneklædte tinder af Sierra Nevada bjergene.

Klimatisk har området et mildt, tempereret og sundt klima, omgivet af bjerge og frugtbare dale med Sierra Nevada og Sierra Tejeda bjergene horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra Nevada, hvor det er muligt at dyrke al vintersport og 25 min. til de bedste badestrande, kan man ikke vælge et bedre sted at købe sig en luksus bolig.

Hvis man ønsker luksus boligen et sted der bærer præg af en uforstyrret atmosfære, hvor bønderne hver morgen tager ud for at tage sig af deres vingårde og frugtplantager bør man vælge en luksus bolig i Competa området.

Bjergbyen Competa er absolut den smukkeste by i Axarquia regionen med de smukkeste luksus boliger beliggende i 636 meters højde over havet ved foden af Sierra Almijara bjergkæden. Byen, med højt og lavtliggende luksus boliger, ligger ca. 18 km. fra kysten - Algarrobo Costa - hvorfor den nemmeste vej er via Algarrobo og Sayalonga. Man kan også køre over Torrox fra kysten. Området i- og omkring Competa er meget frugtbart, og der dyrkes mange tropiske frugter, blandt andet dyrkes den velkendte vin ’Vino de Competa’ på de nærliggende vinmarker. Fra de højtliggende luksus boliger har man den smukkeste udsigt over bjergene og Middelhavet

Malaga lufthavn ligger kun ca. 58 km. fra Competa, hvorfor du kun har ca. 45 min. kørsel til din luksus bolig i Competa efter at du er landet i Malaga internationale lufthavn.

Luksus boliger i Competa - så klik her >>

 

Billeder fra Competa og omegn - så klik her >>
Tilbage

Villaer i Competa
Lejligheder i Competa
Huse i Competa
Grunde i Competa
Landhuse i Competa
Landsted i Competa
Finca i Competa
Ferieboliger i Competa
Boliger i Competa
Luksus boliger i Competa
Byhuse i Competa
Ejendomme i Competa


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com