Boliger i Canillas de Aceituno

En bolig i Canillas de Aceituno købes nemt igennem Spain-property.com der har et rigt udvalg af boliger til salg i Canillas de Aceituno. Køb af bolig i Canillas de Aceituno er en sikker investering i netop det område af Malaga provinsen midt i det smukke område Axarquia, omgivet af et af Europas største naturreservater. Canillas de Aceituno og området i Axarquia er berømt for sin smukke natur med et rigt plante- og dyreliv samt for de flotte og klassiske boliger i de omkringliggende små eksotiske byer.

Boliger i Canillas de Aceituno - så klik her >>

Spain Property - Boliger i Canillas de Aceituno

Boliger i Canillas de Aceituno købes i vid udstrækning som ferieboliger til danskere der længe har drømt om at bosætte sig i Spanien og derfor har valgt netop byen Canillas de Aceituno, fordi det helt sikkert er en af de smukkeste og levende bjergbyer i Malaga provinsen. En bolig i Canillas de Aceituno kan købes, hvad enten det er luksus bolig med swimmingpool, udsigtsterrasser og smuk udsigt over Middelhavet i det fjerne og de omkringliggende bjerge, eller blot en beskeden bolig med den rigtige beliggenhed i- eller udenfor byen. Boliger i Canillas de Aceituno spænder typisk fra det vilde luksus til et bolig der trænger til en kærlig hånd. Køb af en bolig i Canillas de Aceituno kan finansieres i Spanien op til 80% af boligens salgspris. Blandt andet er Sparbank Vest og Nykredit meget aktive i dette område af Spanien og giver begge yderst favorable finansieringer.
Canillas de Aceituno er en gammel maurisk by med en labyrint af små charmerende gader med butikker, cafeer og barer. Området omkring Canillas de Aceituno nyder, ligesom de øvrige byer i Axarquia godt af de mange bjergbække og naturlige kilder, som udspringer i bjergene.
Din bolig i Canillas de Aceituno vil nyde godt af områdets beskyttende beliggenhed ved foden af Sierra Nevada, som sikrer Canillas de Aceituno området et behageligt klima året rundt. Det bjergrige område byder på vidunderlige vandreture, med et rigt plante- og dyreliv, sprudlende kilder og en pragtfuld og uspoleret natur, med formidabel udsigt til de sneklædte tinder af Sierra Nevada bjergene.
Klimatisk har området et mildt, tempereret og sundt klima, omgivet af bjerge og frugtbare dale med Sierra Nevada og Sierra Tejeda bjergene horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra Nevada, hvor det er muligt at dyrke al vintersport og 25 min. til de bedste badestrande, er det et ideelt sted at købe sig en bolig.
Hvis man ønsker boligen et sted der i høj grad bærer præg af den typisk spanske uforstyrrede atmosfære, hvor man hver morgen oplever landarbejderne tage ud for at arbejde på deres vingårde og frugtplantager, som der er mange af, bør man kikke på en bolig i Canillas de Aceituno området.
Canillas de Aceituno er en af de ældste byer i la Axarquía med små 3000 indbyggere. Byen ligger ca. 18 kilometer fra Vélez-Málaga i 645 meters højde. Man kører nordpå fra Vélez-Málaga ad El Arco. Efter ca. 10 km. går der en vej til højre direkte til Canillas de Aceituno. Denne vej fortsætter gennem Sedella og Salares til Árchez. Herfra kan man vælge at køre til Vélez via Arenas eller til kysten gennem Sayalonga og Algarrobo.
Få kilometer fra byen, i retning mod Sedella, ligger naturparken "La Rahige", som er et ideelt sted for natur- og traveturselskere og for campingfolk. Fra det højeste punkt i byen, hvor sognekirken, "La Virgen de la Rosario y S. León Magno", XVI årh., ligger, er der en pragtfuld panoramaudsigt over hele det smukke område. På alle bakketoppe ser man rosinbænke, som er beregnet til at tørre druer og forvandle dem til rosiner, de berømte moskatel-rosiner. Der er næsten altid en god vinhøst, der skyldes de mange floder, som vander Canillas de Aceituno, som Almánchares, Bermuza og Rubite.
Malaga lufthavn ligger kun ca. 58 km. fra Canillas de Aceituno, hvorfor du kun har ca. 45 min. kørsel til din bolig i Canillas de Aceituno efter at du er landet i Malaga internationale lufthavn.

Boliger i Canillas de Aceituno - så klik her >>

 

Billeder fra Canillas de Aceituno - så klik her >>
Tilbage

Boliger i Canillas de Aceituno


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com