Leje af villaer i Almunecar

Leje af villaer i Almunecar kan ske igennem Spain-property.com der har et rigt udvalg af villaer til leje i Almunecar. Leje af villa i Almunecar er for dem der sætter pris på Almunecars og Granadas smukke natur og det flotte kystområde i Costa Tropical med det betagende naturskønne indland med Sierra Nevada som smuk baggrund.

Leje af villa i Almunecar - så klik her >>

Villaer i Almunecar

Villaer i Almunecar lejes i vid udstrækning som feriebolig af danskere. Leje af villaer i Almunecar sker ofte til danskere der har lært at sætte stor pris på Spanien og i særdeleshed området omkring Almunecar, fordi det dels er en charmerende og levende med by og ikke mindst en meget smuk by. Leje af villaer i Almunecar kan, hvis man er i god tid, tilgodese dem der vil leje en luksus villa tæt ved vandet, med alle bekvemmeligheder som, swimmingpool, tagterrasse og udsigt over Middelhavet, eller de der blot ønsker en mere beskeden villa med den rigtige beliggenhed i- eller udenfor Almunecar. Villaer til leje i Almunecar spænder typisk fra det vilde luksus med en høj uge leje, til villaer der kan fås til en lav ugentlig leje. For at leje en villa i Almunecar til sæsonen, skal man være i rigtig god tid med reservationen der kan ske via os til udlejningskontoret i Almunecar.
Den smukke, maleriske gamle by Almunecar ligger i en dal, i læ af Sierra Nevada og på kanten af en særdeles frugtbar slette, helt ud til kysten.
Almunecar centrum er en gammel maurisk bydel med en labyrint af små gader, og spændende indkøbsmuligheder på internationalt niveau. Byen Almunecar kan siges at være "hovedstaden" i dette område, bestående af selve Almunecar, La Herradura og Punta de la Mona.
Klimatisk er området i Costa Tropical det eneste i Europa med et næsten tropisk og meget mildt klima, omgivet af Middelhavet og bjergene, med Sierra Nevada i Horisonten. Med kun halvanden times kørsel til Sierra nevada, er dette område ét af de tre steder i hele verden, hvor det er muligt at stå på ski om formiddagen og ligge på stranden om eftermiddagen.

Leje af villa i Almunecar - så klik her >>

Flere billeder fra Almunecar - så klik her >>
Tilbage

Leje af huse i Almunecar
Leje af lejligheder i Almunecar
Leje af bolig i Almunecar
Leje af feriebolig i Almunecar
Leje af villaer i Almunecar


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com