Nye villaer i Cumbre del Sol, Costa Blanca.

I Cumbre del Sol på Costa Blanca er der flere villa områder at vælge imellem. Cumbre del Sol har en af Spaniens mest attraktive og unikke beliggenheder, hvis skønhed ikke findes tilsvarende på Costa Blanca eller på Costa del Sol.

Nye villaer i Cumbre del Sol - så klik her >>

Spain-property.com - Nye villaer i Cumbre del Sol, Costa Blanca.

Når VAPF bygger din villa, tilpasses dine ønsker, uanset om du kommer med din egen planer og idéer om indretning eller du har specielle ønsker om villaens tagdækning, gulve, vinduer, døre og meget andet. Villaens udseende vil du og VAPF's teknikere i fællesskab sammensætte på VAPF's eget arkitektkontor, hvor du ligeledes vil få mulighed for at udvælge villaens materialer og inventar, herunder gulvbelægninger, fliser, klinker, køkken, hårde hvidevarer.... ja, simpelthen alt hvad villaen skal indrettes med, finder du på en stor udstilling i VAPF's kontordomicil. Du vil blive præsenteret for et stort udvalg af forskellige typer villaer, alle sammen nogle der er bygget af VAPF og som kan ses in natura hvor de opført. De forskellige modeller spænder fra små beskedne villaer til store luksusvillaer med alt hvad hjertet kan begære af moderne faciliteter. Der vil altid kunne findes den rette grund til villaen, hvad enten det skal være i første række til havet eller tilbagetrukket hvor man altid vil have den smukke udsigt over Middelhavet og kyststrækningen der omgiver Cumbre del Sol. 

Nogle af villa projekterne er under opførsel og andre villaer endnu ikke påbegyndt. D.v.s. at du har mulighed for at sætte dit eget præg på farver og materialer yil i køkken og badeværelse så villaen bliver helt efter dine ønsker. Cumbre del Sol ligger på en bjergskråning lige ud til Middelhavet og man har formået at lægge villa områderne velordnet med grønne arealer og er godt vejnet imellem villaerne. Køb af villa på Costa Blanca kan være uoverskuelig fordi der findes så mange skønne steder at vælge imellem og udbudet af villaer er stort. Men ingen steder kan måle sig med en villa på Cumbre del Sol på Costa Blanca. Cumbre del Sol ligger på en bjergskråning lige ud til Middelhavet og man har formået at lægge villa områderne velordnet med grønne arealer og er godt vejnet imellem villaerne. Villaerne bygges med de bedste materialer, og der er 10 års lovpligtig garanti på villaerne. 

Til de fleste af de mange villa komplekser hører fællesarealer med en stor swimmingpool og parkering til hver villa.   Villakøb, når det gælder nye villaer og villaer under opførsel eller køb af villaer på projektstadiet, er ikke blot en tillidssag, men i allerhøjeste grad også et spørgsmål formåen fra byggefirmaets side. Derfor er det en garanti i sig selv, at netop et firma som Vapf står for alt hvad der har med villa byggeriet at gøre, villa projekteringen, salg af villaen, garanti på villaen og den fremtidige service på villaen samt vedligeholdelse af villa områderne. Det er blot at kaste et blik på de villaer der er opført i området i de sidste 40 år, så ved man at man er i gode og professionelle hænder. Du kan trygt købe din villa igennem Vapf gruppen og det professionelle villa team der står bag. I Cumbre del Sol på Costa Blanca er der flere villa områder at vælge imellem. Cumbre del Sol har en af Spaniens mest attraktive og unikke beliggenheder, hvis skønhed ikke findes tilsvarende på Costa Blanca eller på Costa del Sol.   

Nogle af villa projekterne er under opførsel og andre villaer endnu ikke påbegyndt. D.v.s. at du har mulighed for at sætte dit eget præg på farver og materialer yil i køkken og badeværelse så villaen bliver helt efter dine ønsker. Cumbre del Sol ligger på en bjergskråning lige ud til Middelhavet og man har formået at lægge villa områderne velordnet med grønne arealer og er godt vejnet imellem villaerne.   

Køb af villa på Costa Blanca kan være uoverskuelig fordi der findes så mange skønne steder at vælge imellem og udbudet af villaer er stort. Men ingen steder kan måle sig med en villa på Cumbre del Sol på Costa Blanca. Cumbre del Sol ligger på en bjergskråning lige ud til Middelhavet og man har formået at lægge villa områderne velordnet med grønne arealer og er godt vejnet imellem villaerne. Villaerne bygges med de bedste materialer, og der er 10 års lovpligtig garanti på villaerne. Til de fleste af de mange villa komplekser hører fællesarealer med en stor swimmingpool og parkering til hver villa.     

Villakøb, når det gælder nye villaer og villaer under opførsel eller køb af villaer på projektstadiet, er ikke blot en tillidssag, men i allerhøjeste grad også et spørgsmål formåen fra byggefirmaets side. Derfor er det en garanti i sig selv, at netop et firma som Vapf står for alt hvad der har med villa byggeriet at gøre, villa projekteringen, salg af villaen, garanti på villaen og den fremtidige service på villaen samt vedligeholdelse af villa områderne. Det er blot at kaste et blik på de villaer der er opført i området i de sidste 40 år, så ved man at man er i gode og professionelle hænder. Du kan trygt købe din villa igennem Vapf gruppen og det professionelle villa team der står bag.   

Du får al den tryghed du har krav på af byggefirmaet Vapf gruppen, et velkonsolideret og velrenommeret firma der over 40 år har ejet jorden og hele området samt opført villaer her. Vapf kan opføre en villa på din ønske grund hvis det er den type villa du ønsker eller du kan væge din villa i en af villa- eller rækkehus bebyggelserne. Der bliver naturligvis stillet bankgaranti for alle deponerede beløb i forbindelse med dit køb af villa, uanset hvilken villa form du vælger. Det er altid en garanti i sig selv at handle villa med Vapf gruppen på Cumbre del Sol. På bjergskråningerne omkring Cumbre del Sol er der anlagt vin-terrasser og i dalen vokser citrustræer og mandeltræer.   

Fra villaerne kan man gå til spændene vandrestier i området, ligesom der er flere gode golfbaner tæt ved villa områderne. For ride interesserede, der vil have en villa tæt ved et ride center er det også helt ideelt, ligesom de fleste af villaerne har fælles swimmingpool inde på selve området. Der er også ved at blive opført tennisbaner og fitnesscenter tæt ved villa områderne. Den strand der hører til villa området betegnes som en af Spaniens 12 smukkeste strande. Stranden der ligger i gå afstand fra de fleste af villaerne er omgivet af klipper og en grotte, som udgør det perfekte sted for dykkere.   

Folk fra hele verden samt mange lokale har af samme grund købt villa her. Mange danskere har fået øjnene op for dette villa område og har allerede købt deres villa her, og af dem mange der først har undersøgt villa markedet på de mere traditionelle feriesteder i Spanien. Nogle har deres permanente villa, mens andre benytter villaen som ferie villa og eller udlejnings villa. Fra alle villaer har man en fantastisk udsigt til Middelhavet eller til dalen med vin terrasserne. Så langt øjet rækker kan man se villaer af meget høj kvalitet, og fornemme de ordnede forhold omkring alle villaer.     

Cumbre del Sol er et eftertragtet sted for dem gerne vil trække sig tilbage med en villa i Spanien, men også børnefamilier kan med fordel købe sig en villa. Ikke langt fra Cumbre del Sol afgår der en skolebus til en international skole, som ligger mere end 8 km fra villa områderne. Infrastrukturen omkring villaerne er helt perfekte, der er banker, indkøbscenter, supermarked, læge hus, apotek, bank og posthus samt gode restauranter. Dette er virkelig stedet for dem der vil have sig en villa i et velfungerende område i et villa marked der ikke løber løbsk omkring en som man ser i mange af de områder i Spanien hvor der opføres nye villaer.   

Din villa vil ydermere komme til at ligge centralt for byerne, Benitachell, Javea, Moraira, Moraira, Javea, Benidorm, Alicante og Valencia som alle kan nås indenfor en time ad Middelhavs motorvejen. Så går du i tanker om at købe en villa i Spanien, så bør du kontakte os for aftale om besigtigelse af de villaer vi kan byde på i Cumbre del Sol på Costa Blanca. 

Nye villaer i Cumbre del Sol - så klik her >>

 

Tilbage

Byggegrunde i Cumbre del Sol
Villaer i Cumbre del Sol
Ejendomme i Cumbre del Sol
Rækkehuse i Cumbre del Sol
Huse i Cumbre del Sol, Costa Blanca
Lejligheder i Cumbre del Sol
Boliger i Cumbre del Sol, Costa Blanca
VAPF i Cumbre del Sol, Costa Blanca, Spanien
Køb af boliger i Spanien via VAPF
Luksusboliger i Spanien
Luksusvilla i Alicante på Costa Blanca
Luksus villa på Costa Blanca i Spanien
Luksuslejlighed i Spanien på Costa Blanca
Luksus lejligheder Costa Blanca, Spanien


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com