Grunde til salg i Spanien, Costa Blanca

Da alle grunde i Cumbre del Sol på Costa Blanca tilhører VAPF gruppen, vil det altid være muligt for dig at finde lige netop det område- og den grund som vil være det optimale for dig og din familie at opføre drømmehuset på. Der er grunde for enhver smag og ethvert budget.

Grunde til salg i Cumbre del Sol - så klik her >>

Grunde til salg i Spanien, Costa Blanca

Alle de grunde der er til salg i Cumbre del Sol på Costa Blanca i Spanien og som du vil blive præsenteret for efter din henvendelse om grunde til salg i på Costa Blanca, er fuldt bygge modnede og der vil blive givet byggetilladelse på grundene uden problemer. 

Infrastrukturen omkring grundene til salg i området ligger på et meget højt niveau i forhold til grunde i andre nyudstykninger i Spanien, f.eks. er der fra hver enkelt grund adgang til lynhurtigt Internet overalt, ligesom anlæg til telefon og elektricitet i området og til hver grund af en meget høj kvalitet i forhold til spansk standard. 

Vejnettet imellem grundene er langt over middel og bliver anlagt og vedligeholdt af VAPF gruppen i samarbejde med den kommunale myndighed. Hele området hvor grundene ligger fungerer året rundt da der er lagt vægt på, at det ikke blot skal være et feriested der er mennesketomt om vinteren og overbefolket om sommeren. 

Omkring udstykningen og udbygningen af grundene er der taget hensyn til at der ikke ligger tomme grunde midt i bebyggelserne, således at grundene bliver bebygget i takt med at grundene bliver solgt og udstykningen udbygges naturligt. Der er rigtig mange gode grunde til at lægge sin grund investering i netop dette område af Costa Blanca.

Grunde til salg i Cumbre del Sol - så klik her >>

 

Tilbage

Byggegrunde i Cumbre del Sol
Villaer i Cumbre del Sol
Ejendomme i Cumbre del Sol
Rækkehuse i Cumbre del Sol
Huse i Cumbre del Sol, Costa Blanca
Lejligheder i Cumbre del Sol
Boliger i Cumbre del Sol, Costa Blanca
VAPF i Cumbre del Sol, Costa Blanca, Spanien
Køb af boliger i Spanien via VAPF
Luksusboliger i Spanien
Luksusvilla i Alicante på Costa Blanca
Luksus villa på Costa Blanca i Spanien
Luksuslejlighed i Spanien på Costa Blanca
Luksus lejligheder Costa Blanca, Spanien


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com