Boliger i Granada og Costa Tropical

Søger du boliger i Granada eller på Granada kysten i Costa Tropical, bør du kontakte Spain-property.com, idet vi har et bredt udvalg af boliger i netop disse områder af det smukke og farverige Andalusien. Der findes ingen områder i Andalusien som Granada med en mere varieret natur, lige fra Sierra Nevadas smukke bjergtinder til den dejlige Granada kyst, Costa Tropical der med sit subtropiske klima, er det varmeste sted hele året rundt i hele Sydeuropa.  

Boliger i Granada og Costa Tropical - så klik her >>

Flere billeder fra Granada og Costa Tropical - så klik her >>

Flere og flere vælger at slå sig ned i Granada eller i Costa Tropical hvor der endnu er billige boliger at få i forhold til den øvrige del af Spanien og Andalusien.

Grunden til at mange lader sig tiltrække af Granada er ikke kun de billigere priser på boliger, men i høj grad også den specielle spanske atmosfære samt den uspolerede natur.

Den harmoni der er imellem naturen og de indfødte spaniere i Granada provinsen er forbilledlig. Man ser sjældent en stresset eller ophidset spanier i dette miljø, alt går sin rolige gang uden det sædvanlige jag som vi andre kommer fra og efterhånden betragter som noget naturligt og dagligdags.

Boliger i alle afskygninger kan købes i Granada, lige fra den faldefærdige finca på landet, en ruin af en bolig midt i landsbyen, der har stået som en ruin siden Francos tid og så til en luksusbolig med masser af jord til på landet eller en bolig i første række til stranden på Costa Tropical kysten.

I Granada kan man altid få dækket sin bolig behov, det eneste der sætter grænser er pris og beliggenhed. Mange er begyndt at søge dybere ind i Granada for at finde den rigtige bolig. Nogle synes det er optimalt, at have boligen midt imellem Costa Tropical kysten og skisportsstedet i Sierra Nevada, hvor der er 45 min. kørsel til stranden og 45 min. til ski-terrænet.

Uanset hvad man vælger for boligform vil man ikke blive skuffet over det udbud af boliger der er at vælge imellem og de muligheder der er for at finde den helt rigtige bolig i denne varierede og charmerende natur. Den Andalusiske natur er så absolut det flotteste Spanien har at byde på, så start din søgen efter bolig i det område der passer til dig og din families behov og forventninger, hvad enten det er på Costa Tropical kysten eller nærmere højlandet imod Sierra Nevada.

Boliger i Granada og Costa Tropical - så klik her >>

Flere billeder fra Granada og Costa Tropical - så klik her >>
Tilbage

Boliger i Granada og Costa Tropical


Spain property • Tingstedvejen 15 • 3700 Rønne • Telefon +45 28 44 45 40 • E-mail sale@spain-property.com